Hopp til innholdet

Google innfører (nesten) automatisk sletting av brukerdata

Google vil nå automatisk slette data om brukernes nettaktivitet etter 18 måneder. Men det gjelder trolig ikke deg.

image-142

Slettingen er standard – men kun for nye brukere og/eller brukere som åpner aktivitetskontrollene for første gang. 

Alle eksisterende brukere må dermed fortsatt selv gå inn og aktivere automatisk sletting – som på toppen av det hele er delt opp og må aktiveres på tre steder: Nett- og appaktivitet, Posisjonslogg og YouTube-logg.

Du må være abonnent for å lese denne artikkelen.

Første måned er gratis, og du kan si opp når som helst.

Bedrift som vil betale med faktura? Be om tilbud – rabatt ved fem eller flere abonnement.

De leser alt slik at jeg slipper!
Morten Rørvik daglig leder i Produktiv Norge

Bli helt oppdatert, du også.

Hold deg oppdatert med Helt Digital! Prøv gratis i én måned.