FĂžlg Helt Digital:

👋 Hei! La oss sþke i arkivet!

MARKEDSFØRING

Alle (ish) elsker innholdsmarkedsfþring 🔒

Skepsisen til innholdsmarkedsfĂžring svinner hen.

Magasinbransjen stÄr fortsatt i en ubehagelig spagat mellom fallende papirinntekter og en usikker digital fremtid. InnholdsmarkedsfÞring blir uansett viktigere og viktigere.

FIPP og Native Advertising Institute har publisert ‘Native Advertising Trends 2018 – The Magazine Industry’ (PDF, 35 sider).

Hei! 👋

Du mÄ vÊre abonnent for Ä lese dette nyhetsbrevet.

Allerede abonnent? Logg inn!

Ă„rlig
  • Minimum fem abonnenter
  • Alle nyhetsbrev
  • Brukeradministrasjon
Be om tilbud

* Gjelder kun nye abonnenter.


“Jeg er helt avhengig av dette nyhetsbrevet.”

NÄr folk spÞr meg hvordan de kan klare Ä holde seg ajour med alt som skjer i digital markedsfÞring og kommunikasjon (det er et spÞrsmÄl jeg ofte fÄr pÄ mine kurs), sÄ har jeg et kort svar: Abonner pÄ helt.digital! Selv er jeg helt avhengig av dette nyhetsbrevet, og jeg anbefaler det gjerne og ofte, bÄde til kursledere, kunder og samarbeidspartnere.

– Nina Furu, daglig leder i KnowHouse


“Det beste norske nyhetsbrevet om digitale nyheter og problemstillinger. Anbefales uten forbehold.”

Dette er det beste norske nyhetsbrevet om digitale nyheter og problemstillinger, og topper mange utenlandske: Alltid aktuelt, forklarer, oppsummerer og analyserer (ofte kritisk, og det er en styrke) rapporter fra ulike aktÞrer, gir god statistikk om norske media, og har en uformell, inkluderende kommunikasjonsform. Nevnte jeg godt sprÄk? Nei. Det ogsÄ! Anbefales uten forbehold.

– Ingunn Lindborg, kommunikasjonssjef Cappelen Damm –


“Det eneste nyhetsbrevet det er verdt Ă„ betale for. Gjennomsyret av kvalitet, oversikt og nyttig info om ‘all things digital’.”

Jeg har abonnert pĂ„ Helt Digital sitt nyhetsbrev i mange Ă„r. Det er det eneste nyhetsbrevet jeg alltid har satt pris pĂ„ og funnet ekstremt nyttig – hver uke. Det er ogsĂ„ det eneste nyhetsbrevet jeg vet om som er verdt Ă„ betale for. Gjennomsyret av kvalitet, oversikt og nyttig info om ‘all things digital’.

– Erlend Ryvold Ski, seniorrĂ„dgiver i Helsedirektoratet –


“En av de beste investeringene i lĂŠring og for Ă„ holde meg oppdatert.”

Dette er det eneste nyhetsbrevet jeg er pĂ„meldt, jeg tar meg tid til Ă„ lese hver eneste gang det hopper inn i innboksen min, og det nyhetsbrevet jeg fĂžler at oppdaterer meg pĂ„ en enkel og oversiktlig mĂ„te. En av de beste investeringene i lĂŠring og holde meg oppdatert jeg gjĂžr er Ă„ abonnere pĂ„ Helt Digital 🙂

– Thomas Moen, daglig leder MOEN&Co –


“Har fanget opp viktige endringer her, slik at vi har kunnet iverksette de nþdvendige justeringer i god tid.”

Et supert nyhetsbrev om digitale nyheter slik at man klarer Ä holde seg oppdatert pÄ hva som rÞrer seg, endringer og siste nytt. Har fanget opp viktige endringer i digitale verktÞy fÞrst her, slik at vi har kunnet iverksette de nÞdvendige justeringer i god tid.

– Lisbeth Nikolaisen Drotz, RĂ„fisklaget –


“Landets klart beste nyhetsbrev!”

Nyhetsbrevene fra helt.digital gir meg akkurat den dosen med oppdateringer innen medie- og tek-verdenen som jeg trenger. Passe nivĂ„, omfang og hyppighet. Alt pakket inn i en herlig engasjerende stil – som bare gir meg lyst til Ă„ lese og lĂŠre mer. Landets klart beste nyhetsbrev! 🙌

– HĂ„vard RĂžste, XR Media –


“De leser alt slik at jeg slipper!”

Nyhetsbrevene til helt.digital holder meg oppdatert om de viktigste sakene. Oppsummeringene gjĂžr at jeg kan kvalifisert velge det jeg synes er mest interessant Ă„ fordype meg i. De leser alt slik at jeg slipper! 🙂

– Morten RĂžrvik, daglig leder i Produktiv Norge –


“Et av de fĂ„ nyhetsbrevene jeg virkelig setter pris pĂ„.”

Et av de fĂ„ nyhetsbrevene jeg virkelig setter pris pĂ„. Helt Digital bidrar til Ă„ holde meg oppdatert pĂ„ det som skjer i den digitale verden. Nyhetsbrevene er utformet pĂ„ en mĂ„te som gir deg en kjapp oversikt og mulighet til Ă„ gĂ„ i dybden om du vil. Nyttig i en travel hverdag 🙂

– Even Enoksen, daglig leder Bigpicture.no –


“Nyhetsbrevet fra Helt Digital gjþr hverdagen min enklere!”

Nyhetsbrevet fra helt.digital gjÞr hverdagen min enklere! Rett og slett fordi jeg fÄr mye relevant informasjon kjapt og inspirerende kreativt presentert rett i innboks. Innholdet er veldokumentert og henviser til troverdige kilder.

– Web- og digitalt ansvarlig –


 

Abonnement fornyes automatisk, og kan sies opp nÄr som helst. Du gjÞr endringer i ditt abonnement pÄ medlem.helt.digital

Alle priser i norske kroner, og merverdiavgift er inkludert i prisen.

Her finner du vÄre vilkÄr og bruksbetingelser.

Har du spÞrsmÄl? Se de vanligste spÞrsmÄlene her, eller ta kontakt med abonnement@heltdigital.no.

Alle priser i norske kroner, og merverdiavgift er inkludert i prisen.

Her finner du vÄre vilkÄr og bruksbetingelser.

Har du spÞrsmÄl? Se de vanligste spÞrsmÄlene her, eller ta kontakt med abonnement@heltdigital.no.

Les ogsÄ:

Ukebrief

Messenger krypteres, nye AI-funksjoner pÄ Facebook og Instagram, Reddit med nye annonseformat og EU senker terskelen for Ä gi GDPR-bÞter.

endelig mandag

Endelig mandag! De ti mest engasjerende sakene og nettstedene i november, ni kjappe nyheter fra helgen og Ă„tte oppsummerte rapporter.

Ukebrief

27 prosent av unge voksne i Norge vil betale for Instagram uten annonser, Elon Musk angriper X-annonsÞrer og Google tar patent pÄ nye smartbriller.

endelig mandag

43 prosent har kjĂžpt produkter gjennom sosiale medier, nordmenn handlet pĂ„ nett for 70 milliarder kroner i 3. kvartal – og mangelfull digitalisering av...